Som en mörad biff

Jag fick så positiva besked idag att jag satt på köksgolvet och storgrät i chock. Lyckan sprätter fortfarande i kroppen och ett helt nytt lugn har börjat inhysa sig. Det är fantastiska saker på gång, helt fantastiska!

Nu är jag jobbig som inte skriver ut vad det är som är på G, taskigt rent utav att säga A men inte B. Men eftersom jag är mesig av mig så håller jag gärna på min lycka tills jag hunnit orientera mig själv i den.
Inte vart ni mer intresserade för det va? Nej, tänkte väl det!
Jag tänker hålla er på nålar!

Hemmet är just nu barnkalas-stylat, imorgon blir det nämnligen ett litet kalas med ballonger och knytis. Jag håller lite på krutet tills han blir lite äldre. Just nu känns en mysig fika med några vänner helt lagomt efter att redan ha firat honom inte mindre än 3 gånger. Stor familj som vi har!

Alfons sover efter en helkväll där han firats hos sin farmor och farfar. Han lekt med lillkusinen och var helt slut när han kom hem! Men det tog ändå två timmar att varva ner, och därimellan hann han med att kissa på golvet. Bra jobbat så han endast var utav blöja i 30 sekunder!

Nej, jag är så mör. Så mör och lättad! Nu skall här förhoppningsvis sovas, för det blir en spännande dag imorgon!
Godnatt på er mina damer!

man blir ju fööör nyfiken!!!

Spännande!

ACK så nyfiken jag blev nu!

Men den som väntar på nått gott antar jag ;)

Hea

Du är så vacker Sara! :).

bebis på g????SUPERSNYGG var du i din outfit (coco tröjan)puss

Alltså Sara! SÅÅÅ KUL! :D
Kom ihåg mig?