Nemen se där ja!

Jag känner mig som en slibbig marsmallow! Vi orkar inget annat än äta godis och se på film. Alfons verkar just nu gråta mer för sakens skull än för sina tänder. Smått vansinnig blir man när det inte ens går att få sitta 2 sekunder på toa innan han skriker sig gul och blå. Kanske är det separationsångest men jag har aldrig sett eller hört talas om ett barn som är såhär mammigt non-stop i 5-6 månader! Speciellt inte när det nog finns betydligt roligare morsor!
Sen till dagens upptäckt + 2,5 kg på vågen. Lite surt känns det faktiskt. Helt väntat men surt! Det var ungefär allt jag gått ner den här hösten och det kom tillbaka på en månad.
Nåväl, efter nyår börjar den årliga avsockringen som brukar hålla till sommaren i alla fall.
Just precis nu ska jag se Harry Potter och njuta av att Alfons sover. Det går inte att förneka att det är förbaskat skönt att få en timme utan hopplöst gnäll och gråt. Vi brutalladdar för nästa gnällomgång!

Jag har kaksmulor i varenda kroppsveck:(Nu har jag länkat till dig,du underbara Sara.

Min lille kille är också extremt mammig nu, han är nästan lika gammal som Alfons, han är född 3/3. Fin blogg du har by the way.. ;)

men då vann jag över dig ändå! :D jag hade +3,5 kg på vågen igår :P

åh, det är så tufft. ilon håller också på att få tand nu och gnäller, bajsar, gråter och vägrar äta om vartannat. känns inget kul att be om barnvakt när man vet att de kommer vara ledsna. kanske borde ni planera in något, som vi tänkt göra, så fort alla barn är friska och glada ska vi göra något, bara mannen och jag. helst ett helt dygn, så vi hinner vila upp oss!

Vi har oxå en gnäll period här och man blir galen!!

Fyyy :(

Läste precis på Fröken M:s blogg att hon också gått 2 + på vågen. Börjar bli orolig, kanske ska ta en koll jag också ;)

Stackare, då vet man vad man har att vänta!

Jag hade +1,6 kg på vågen. Också rätt surt men väntat.Man får tycka att det är skönt när dom små grynen sover. Speciellt när man har det så slitigt som ni verkar ha det stundvis. Det är bara mänskligt. Även om min unge oftast är världens snällaste så kan jag inte låta bli att tycka att det är lite skönt när hon lägger sig för kvällen och jag får bara vara jag en stund igen... Man behöver det!

Kram

Vår son lider också av separationsångest och jag är verkligen inte van vid detta, då han aldrig beter sig såhär i vanliga fall. Jag bara längtar tills jag får lägga honom.Usch, vågen vågar jag inte ens ställa mig på. Hela höstens träning är nog förstörd och jag är rädd för att jag får börja om från början. Men, men, den tiden på året.Ha det så bra!
Kom ihåg mig?